Sportveld jeugdcentrum klaar en in gebruik

Het nieuwe sportveld van het Paballong HIV/Aids Care Centre is klaar! De jongeren die het jeugdcentrum bezoeken kunnen lekker spelen, sporten en bewegen.

Het mooie nieuw speelveld trekt meer jongeren uit de omgeving naar het jeugdcentrum van Paballong. Hierdoor heeft het sportveld een multifunctionele werking. Het is een plek waar jongeren, middelbare scholieren en herd boys ekaar kunnen ontmoeten, sporten en huiswerk maken. Ondertussen krijgen ze ook van de jeugdwerkers de broodnodige kennis en informatie over het voorkomen van besmetting met HIV/Aids. Het hoofddoel van het Jeugdcentrum is verdere infecties met HIV voorkomen. Door de jeugd met verschillende activiteiten aan te trekken, kunnen de medewerkers van Paballong informeel met ze praten over verantwoordelijke sexuele activiteiten.

Wilde Ganzen
Het oude speelveld kon een goede opknapbeurt gebruiken. Dankzij uw steun en de hulp van Wilde Ganzen hebben we nieuw sportveld kunnen realiseren. Het sportveld is nu ook geschikt voor volleybal en basketbal. We hebben met uw geld ook nieuwe sport en speel materiaal kunnen kopen.

De jeugd van Paballong is erg blij met het resultaat! Het veld wordt goed gebruikt. Hartelijk bedankt voor uw steun!

Lees meer in onze Nieuwsbrief 2023